Verrekijkerdag


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
Toegangspoort Holtingerveld, nabij schaapskooi
Organisator

VerrekijkerShop (commeriële partij)

Informatie

https://www.verrekijkershop.nl/info/verrekijker-demodag-2024.html

Omschrijving

Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes, wildcamera’s en warmtebeeld kijkers testen & vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen op dit gebied en kunt u met al uw vragen bij hen terecht.

Tevens geniet u tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op verschillende producten. Oftewel, dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en zelf vele kijkers met elkaar te vergelijken.

Zoals u van ons gewend bent, zal de VerrekijkerShop nagenoeg het hele assortiment verrekijkers, spotting scopes, warmtebeeld camera's, wild camera's, digiscoping producten en allerlei mooie en handige accessoires presenteren op een mooie plek in de natuur, bij de schaapskooi van de Holtinger Schaapskudde in Havelte.

Wat kunt u op deze dag nog meer van ons verwachten? Onder het genot van een hapje en een drankje, diverse lezingen en workshops, o.a. digiscoping door niemand minder dan Peter Grobben, of meedoen aan natuurexcursies.

Wij zien u graag op 14 april 2024 in Havelte